ЗА НАС

“Делиго Трейд” EООД е българска компания с основна дейност печене, пакетиране и дистрибуция на разнообразни видове ядки с търговска марка “Fancy”.

Полагаме грижата да предоставим продукти под стриктен контрол и хигиена, пакетирани в защитена атмосфера, с цел запазване на вкусовите характеристики, свежестта на ядките и техните полезни свойства. Иновативните Fancy опаковки са с висока защита от влага, въздух и светлина, предлагайки функцията за по-лесно отваряне на пакетите.

Нашите "супер" звезди

Удоволствието от дългите зимни нощи пред телевизора, основната съставка на горещите летни месеци, неразделна част от вълнуващите спортни игри.

Насладата при всеки разговор, печените слънчогледови семки се предлагат в пет различни вкуса и две различни серии.

Печени слънчогледови семки BIG SEED с барбекю

Печени слънчогледови семки BIG SEEDS с бербекю 120г.

Печени слънчогледови семки с бекон 120г.

Печени слънчогледови семки BIG SEEDS с бекон 120г.

Печени слънчогледови семки с тако 120г.

Печени слънчогледови семки BIG SEEDS с тако 120г.

Печени слънчогледови семки BIG SEEDS със сол

Печени слънчогледови семки BIG SEEDS със сол 120г.

ЯДКИ FANCY 2022 2 1
КАТАЛОГ 2022

Нашата компания отговаря на Международни стандарти за качество като приоритет за нас е да предлагаме единствено свежи и балансирани продукти. Изключителният начин и технологичен процес на обработка на различните видове ядки, е съобразен спрямо комбинацията на полезните съставки, които използваме преди изпичане, за да може да придобием изключителният Fancy вкус, първи и единствен по рода си.

Асортимента на Fancy предлага натурални, здравословни и висококачествени суровини във всичките си продукти, специално селектирани да удовлетворят и най-капризния вкус.

управител ядки Fancy 1

Александър Цонев
управител "Делиго Tрейд" ЕООД

"Делиго Трейд" ЕООД е създадена през 2016г. в гр. София. Основна дейност на компанията е печене и пакетиране на ядки и слънчогледови семки с марка FANCY. Едно от най-важните качества на марката Fancy е грижата, която полага към потребителите.

Fancy винаги използва най-качествените слънчогледови семки и ядки, за да произведе най-добрите и висококачествени продукти, и се грижи да достави тези продукти на потребителя при най-добри условия на дистрибуция.