За нас

Нашата компания отговаря на Международни стандарти за качество като приоритет за нас е да предлагаме единствено свежи и балансирани продукти. Изключителният начин и технологичен процес на обработка на различните видове ядки, е съобразен спрямо комбинацията на полезните съставки, които използваме преди изпичане, за да може да придобием изключителният Fancy вкус, първи и единствен по рода си.

Асортимента на Fancy предлага натурални, здравословни и висококачествени суровини във всичките си продукти, специално селектирани да удовлетворят и най-капризния вкус.

Целите и идеите, които следваме са да предлагаме отличителни и по-разнообразни вкусове на пазара, като за тази цел нашият екип от технолози умело прилага последните тенденции в света на ядките, като експериментираме върху новите продукти, за да създадем предпочитаните от вас неустоими слънчогледови семки и ядки.

Полагаме грижата да предоставим продукти под стриктен контрол и хигиена, пакетирани в защитена атмосфера, с цел запазване на вкусовите характеристики, свежестта на ядките и техните полезни свойства. Иновативните Fancy опаковки са с висока защита от влага, въздух и светлина, предлагайки функцията за по-лесно отваряне на пакетите.

Партньори